RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report - 4

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 07 / Report
1
2
3
4
Všetky stránky

 

 


Semifinále 1 – Shadow proti Tiborovi. Súboj to bol krásny a do konca napínavý a rozhodcovia museli znova siahať na dno svojich síl a hľadať tie malé rozdiely, ktoré robia majstra. Táto trať dnes viac sadla ľahkým autám s dobre nabrúsenými ABSkami a tak aj keď sa Tibor snažil v rýchlosti vyrovnať karboške pod (konečne!) driftovou kasňou, nestačil jej a jeho drift v dlhých zákrutách tak bol často prestrelený. Shadow tak postúpil do finále.

Semifinále 2 – Luky vs. Piranha. A opäť, kruté drifty, šialené otočky a tvrdé ataky zákrut. Obaja pretekári jazdili veľmi vyrovnane a bolo vidno že Luky má trať v rukách o maličičký chlp lepšie ako Piranha. Štýl mali obaja porovnateľne dobrý a o víťazovi rozhodli len malé chyby zapríčinené vírusom „puklicis akuta“. Viac si poskackal Piranha a tak sa luky prvý krát prebojoval do finále RC Drift Challenge!

A je tu boj o tretie miesto. Tibor a Piranha, dvaja trošku nešťastní, no isto nie smutní pretekári. Na jedného z nich čaká predsa pohár. Duel to bol nadmieru zaujímavý, obaja jazdili podobným štýlom a nenechali súperovi veľa miesta. Trúsili si to po koberci tak, že za nimi chĺpky poletovali a gumy sa zahrievali na teplotu oleja v lete na Fábií HTP. Bod varu... Piranha sa ale nedal znervózniť až tak ako Tibor a čistejšou jazdou si zaslúžil ďalší pohár do zbierky.

No a konečne tu bolo finále. Premiérové pre Lukyho a už niekoľké pre Shadowa. Nervozita vrcholila, gumy vychladli a v tom dali rozhodcovia povel na rozpútanie pekla. Ak mali v predošlom dueli kolesá teplotu tavenia olova, toto by roztopilo aj volfrám. Super drifty, super dynamika. Nebola núdza o tesné súboje, nebola núdza ani o chybičky. Tak či onak, bol to po Adamovom a Dodovom asi najtesnejší duel toho dňa. Napínavé finále ako sa patrí. Rozhodcovia sa rozhodli ponechať divákov a pretekárov v napätí a pri ohlasovaní konečne oznámili víťaza... Lukyho! Premiérové a zaslúžené víťazstvo potvrdilo, že máme v A-čku nového vlka a treba s ním počitať. Klub víťazov sa rozrástol...


Luky GO GO GO

Tak, toľko k udalostiam na koberci, ktorý znamená svet. Poháre majú svojich majiteľov, aj Bonsaj od bonsajcentra si našiel domov (www.bonsajcentrum.sk) a my sme sa mohli pomaly pobrať domov. Driftom, ako ináč :-)

Kapitánov denník, hviezdny dátum 42293.3. Romulani nám dali ultimátum. Prenos dát do pól galaktickej milisekundy, alebo nás zničia. Hlavné inteligenčné jadro prenos zamietlo a odporučilo nám útok. Nemal som inú možnosť, ako vystreliť. Odpálili sme plazmatické torpéda 3-4-5 a 6. Tie, taktiež plne automatické a samo-inteligentné, sa pred odpálením zosynchronizovali s hlavným jadrom a stiahli nové dáta. Torpéda prileteli k romulanom a …. začali driftovať okolo cieľa! Presne vo vzdialenosti stotiny parseku a po oblúku v presnom kruhu. Dokázali dokonca skorigovať gravitačné zrýchlenie pri hviezde a udržať tak ideálnu stopu. Uhol presne v dotyčnici s gravitónovými štítmi, rýchlosť 0,8 svetelnej. Nádhera. Prvé dva dni krúženia okolo krížnika prichádzali od romulanov stále častejšie výzvy na odvolanie striel a z pozadia znel vystresovaný hlas kapitána „...presun energie na predné štíty, energiu na zadné, energiu na predné, energiu na zadné, enerigu na predné....“. Na tretí deň to kapitán psychicky nevydržal a autodeštrukčnou sekvenciou odpálil svoj krížnik radšej sám. Pripísali sme si tak skvelé víťazstvo a chýr o našej novej megadeštruktívnej zbrani sa rozlieha do celej galaxie. Drift je dokonalý. Koniec záznamu.

 



Posledná zmena dňa Utorok, 28 September 2010 15:39  
Comments (2)
joooj, sci-fi ja strasne rad
2 Nedeľa, 03 Október 2010 11:49
jox
tak toto bol iny ulet, az za hranice znameho vesmiru, skoda ze niesi scenarista, ale ked vydas raz nejaku knihu, dufam ze spravis autogramiadu...
zas pekný report
1 Utorok, 28 September 2010 19:09
piranha
Vďaka Šalát, ešte že ťa máme. :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Pribudla nová položka v hlavnom menu a to "Video galéria", postupne popridávame aj staršie videá.

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 917771

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok