RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RC Drift Cup '10 - Round 09 / Report

E-mail Vytlačiť PDF
Obsah článku
RC Drift Cup '10 - Round 09 / Report
2
3
Všetky stránky

 

Čas je pojem. Chcel som pôvodne napísať okrídlenú vetu, že čas je relatívny pojem, ale to vonkoncom nie je pravda. Čas totož vždy plynie rovnako, no len my ho našimi vnútornými hodinami vnímame inak. Inak vnímame hodinu hrania Need For Speed, inak hodinu jazdenia Driftu v hale úplne sám na trati a inak hodinu strávenú v škole či v zubárskom kresle. Naproti tomu, niekedy aj 5 minút čakania na uvoľnenie WC sa môžu zdať dlhšie, ako sám život.

Čo som ale pôvodne chcel povedať je, že ani som sa nenazdal, týždne uplynuli ako voda a ja som zas nestihol napísať report z pretekov včas. Nemal som totiž čas J

Grid

 

 

 

 

 

No ale lepšie neskoro, ako nikdy. Tak sa na to pozrime úderným štýlom. Dlhá točivá a driftuhodná dráha, koberec a tesné bodové rozdiely v prvej päťke. To sú ingrediencie nášho receptu. Osolíme to 23 pretekármi, z toho tromi cudzokrajnými, nech jedlo dostane exotický nádych. Potom už len premiešame a celé našlaháme ako Jackie Chan vajcia čínskeho kontrarozviedčíka. Smažíme podľa chuti.

Ako prvé sme si pripravili „omelette du qualifikación“. Zobrať pretekrára, hodiť na trať, nechať tri kolá podusiť a potom šup oddýchnuť na tácku. Postupne, jedného po druhom. Keď sa dostaneme na koniec, začneme odznova od prvého. Postup opakujeme tri krát. Osmahnutie išlo viacmenej hladko, akurát Shadowovi jeho limetka nejako zvädla a nie a nie jazdiť. Dlho s darilo Šalátovi držať al-dente najvypečenejšiu priečku vďaka koncentrátu priliatemu v prvej jazde, no Piranha ho svojím kypriacim práškom dobehol a v záverečnom kole napučal tak, že sa nakoniec prebojoval do čela kvalifikačného poradia o jeden jediný bodík! Na tácke si tak prvé body podelili Piranha, Šalát a Jox. Štvrtý bol Dodo, daľej Tibor, Marcel a borec z CZ, Best-man. B-čkovú tácku obsadili Adam, Luky a Shadow. Poetickú dvojicu nám vytvorili Tommy a Jerry (TM) a za nimi Maťo a nakoniec šťastný Happy, spolubojovník to Best-manov, rovnako ako Jerry. Tretia skupina bola domovom pre 603, Fotka, Drifa, Juraja, Ondra a Richarda. Uzatváral ich Peťo. Čerstvá a navoňaná bola aj skupina D, kde si hoveli Juri a Jurek.

JuriAir

Súboje skupiny C a D boli rýchle. V Dčku vyhral Juri nad Jurekom a postúpil do Cčka. Skupina C bola aj na to, že je až tretia v poradí, veľmi napínavá a vyrovnaná. 603 vs Juri bola pe Juriho konečná. Juraj nestačil na Richarda a v treťom súboji Fotko nenechal Petra užiť si súboj. Drifo dostal Ondra a postupoval ďalej.Vyzdvihol by som ale jeho výkon. Drifo jazdil ozaj veľmi efektne a čo sa týka štýlu, jeho drift v Cčku nemal konkurenciu. Akoby Drifo študoval Joxovu školu driftu, ladné pohyby a jemný, mierne lenivý, ale o to stabilnejší drift. Ak popracuje na presnosti, bude rovnocenným súperom vedúcim majstrom a v ďalšom ročníku môže mútiť vody Ačka. Dnes to ale bolo zatiaľ len v Cčku, no svoje ťaženie si potiahol až do Bčka, kam sa ako víťaz skupiny prebojoval cez Fotka a vo finále cez 603ku.



Posledná zmena dňa Utorok, 07 December 2010 12:53  
Comments (1)
kung pao
1 Utorok, 07 December 2010 17:29
jox
pekne cinske prisady si pouzil... :)
Please register or login to add your comments to this article.

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Otvárame šalátový bar... zmesku nedokončených, neupravovaných a nekorigovaných článkov (resp. ich zárodkov) a myšlienok, ktoré pre Vás vypotil šalát

Nájdete ich v sekcíi "Klubové informácie" , až po prihlásení...

(len pre členov RC Drift team-u)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 916127

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok