RC Drift Team Bratislava

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
RC Drift Cup

RC Drift Cup '10 - Round 01 / report

Vytlačiť

Je tu nový rok a s ním nová sezóna. To dobré z tej minulej sme si zobrali, to zlé nechali tak a pridali ďalšie chutné ingrediencie, aby bola chuť vyvážená a jemná. Aj tak, je však z toho zas guláš :) (ale v dobrom zmysle) No keďže moje tvorivé chúťky som už vyčerpal mikropoviedkou o živote chĺpka (nie nie, ja sa holím :D ), môžeme sa venovať tomu podstatnému, závodom.

Palace draha

 

Posledná zmena dňa Pondelok, 08 Február 2010 13:03 Čítajte viac...
 

RC Drift Cup '09 - Round 06 / report

Vytlačiť


Všetko má svoj koniec. Aj keď sa tieto preteky ešte ani nezačali, boli už samé o sebe koncom. Koncom krásneho roka so zábavou a ľuďmi, ktorý majú rovnaké, ak nie väčšie potešenie zo snahy ovládať neovládateľné. Toto bol koniec RC Drift Cupu 2009. Tak preto ten koniec, hneď takto na začiatok.

The group

 

Posledná zmena dňa Utorok, 15 December 2009 22:55 Čítajte viac...
 

RC Drift Cup '09 - Round 04 / report

Vytlačiť

Sedím za notebookom a rozmýšlam. Ako to napíšem? Vyskúšal som štyri rôzne úvody. V prvom som sa začal rozpisovať o veľkých vojvodcoch a bojovníkoch histórie ako boli Cézar či grécky Leonidas, veliteľ vojsk z bitky v Thermoplylae, ale historický report sme tu už mali a rýpať sa v dejinách nie je práve veľmi „driftuhodné“.

Ako druhý som mal napísaný úvod na polovicu strany vo veľmi hĺbavej, myšlienkovo kučeravej a dúhovo zapletenej úvahe o krásach všedného života. Spomínala sa tam ranná orosená tráva, vôňa milovanej ženy v lenivé sobotné popoludine či schopnoť betónového povrchu cítiť radosť z dotykov tak, ako ju cítia ľudia. Článok by to bol nesporne literárne a myšlienkovo bohatý, no jeho výpovedná hodnota o priebehu pretekov by ani zdaľeka nedosiahla jeho hodnotu pre študentov druhého ročníka psychológie, odboru patologické poruchy vedomia.

Tretí pokus zahŕňal light verziu spomínaného psychologického výlevu, nie nepodobného spoločnému obrazu Muncha s Dálím. Bol zmazaný ešte pred dokončením štvrtého riadku.Toto je posledný pokus. Ako sa hovorí, keď totiž nevieš ako pokračovať ďalej, skús úprimnosť. No a pravdou je, že ma teraz večer nenapadá žiadna vtipno veselá téma. Asi sa už blíži jeseň...

Čítajte viac...
 


Strana 8 z 13

Akcie RCDRIFT.sk


There is no upcoming event at this time.

Rýchle správy

Otvárame šalátový bar... zmesku nedokončených, neupravovaných a nekorigovaných článkov (resp. ich zárodkov) a myšlienok, ktoré pre Vás vypotil šalát

Nájdete ich v sekcíi "Klubové informácie" , až po prihlásení...

(len pre členov RC Drift team-u)

Drifťáci online

None

Štatistika

Členov : 39
Obsah : 98
Odkazy na stránky : 3
Počet zobrazení obsahu : 915709

Partneri


Reklamný panel
Reklamný panel

RC Drift Cup 2015

Vysledky zavodu

Round 08 - Kvalifikacia
Pos Driver Team Points
1 Luky  
2 MarcelZ  
3 Ludek  
View full table 

Výsledky závodu

Hladať

Videoprezentacia

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.



Plánované udalosti

No current events.


Náhodný obrázok